Herensociëteit De Harmonie

ELST - Op vrijdagavond 9 maart wordt er bij de Herensociƫteit De Harmonie in Elst een lezing gehouden over het onderwerp 'Ouderenzorg in Overbetuwe'.

Twee senior-verpleegkundigen met name Elianne Radstaak en Nelleke Lamers, beiden werkzaam bij Attent Zorg en Behandeling, locatie Tertzio in Elst, zullen een inleiding houden over dit onderwerp. Er verandert jaarlijks veel in de zorg en de ouderen komen vaak voor zeer onverwachtse kwesties te staan. De ouderen blijven langer thuis wonen met de nodige gevolgen. Voor de pauze zal de inleiding gehouden worden en na de pauze kunnen allerlei vragen gesteld worden over dit onderwerp.

Deze bijeenkomst en lezing vindt plaats in het sociaal cultureel centrum De Wieken aan de Prinses Irenestraat 49 in Elst. De aanvangstijd is 20.00 uur en de zaal is open vanaf 19.30 uur. De sociƫteitsleden met partner zijn allen welkom en natuurlijk ook andere belangstellenden.

Voor nadere informatie kan men contact opnemen met Ger Daam, voorzitter op het telefoonnummer 0481 373844 of met Bas Franses, secretaris op het telefoonnummer 0481 371690.