Afbeelding
Foto:

Zeer muzikaal Open Podium

ZETTEN - Afgelopen vrijdagavond 23 februari was er weer een superleuk HPC Open Podium; veel leerlingen, goede muziek, een volle zaal en een heel divers programma.

Tijdens de inschrijvingen werd het al duidelijk dat dit een mooi Open Podium zou worden. De keuze van liedjes was zeer divers; meerdere genres zoals pop, rock, metal kwamen voorbij. Klassiekers zoals 'Bohemian Rhapsody' van Queen (1975) en 'The House of the Rising Sun' van The Animals (1965). Maar ook hele nieuwe liedjes zoals bijvoorbeeld 'Homesick' van Dua Lipa en Chris Martin.

Zoals elk jaar werd de avond gepresenteerd door twee leerlingen; dit jaar hebben Anouk Boerboom en Rowan van Mullem (beiden V6) deze taak geweldig gedaan. Wat een uitstraling hebben deze dames en wat hebben ze de hele avond goed aan elkaar gepraat! Ook was er een heuse surprise-act (karaoke, zang, jumpen en andere dansjes) van 3drie super-enthousiaste docenten.

Naast alle prachtige uitvoeringen van de leerlingen is er ook veel werk verzet achter de schermen; bij het repeteren, opbouwen, tijdens de show en naderhand bij het opruimen. Een extra bedankje voor alle leerlingen van onze leerlingenvereniging PEEV! Meer foto’s staan op http://bit.ly/2t8ToaC.