(foto: H. van Beugen)
(foto: H. van Beugen) Foto: H. van Beugen

ZVO neemt deel aan vierde zeskamp

ELST - In Lichtenvoorde hebben de zwemmers van de Zwemvereniging Overbetuwe (ZVO) deelgenomen aan de vierde Zeskamp.

Nataly Dulos, Amber Martens en Berber McCarthy, Sem Teunissen en Wessel van Dorst kwamen uit op de 50m schoolslag en 50m vrije slag. Sem was de snelste op deze afstand. Amber deed voor het eerst mee.

Op de 100m wisselslag was Sarah Meande de snelste. Emma Altena, Kim van Veenendaal en Juliët Matser deden hier ook mee. Bij de jongens was Odo McCarthy het snelste. Ook Gyan Spaan deed op deze afstand mee. Nour Habib debuteerde op de 100m schoolslag. Mats van der Rijst was de snelste. Sven Beemer verbeterde zijn persoonlijk record en Nathan van Assen debuteerde hier. Op de 200m schoolslag verbeterden Ties van het Erve en Stephan Willemse hun persoonlijke records.

Op de 100m vrije slag kwamen Esmee Wilcke, Anouk van Beugen, Iris de Meij, Isabelle van Rooijen, Isabel Koenders, Annique en Ymke van het Erve, Benjamin McCarthy en Sam Pollmann dede aan de start. Emma Altena, Juliët Matser, Kim van Veenendaal, Elke van Dorst, Nataly Dulos, Nour Habib, Sarah Meande, Odo McCarthy en Gyan Spaan deden mee op de 50m rugslag. Odo werd hier eerste.

Isabel Koenders, Anouk van Beugen, Isabelle van Rooijen, Annique van het Erve, Benjamin McCarthy, Sam Pollmann en Nathan van Assen deden mee op de 50m schoolslag. Benjamin werd hier eerste. Esmee Wilcke, Stephan Willemse en Ties van het Erve deden mee op de 50m vlinderslag. Verder werd deelgenomen aan verschillende estafettes.