Afbeelding
Foto:

Postzegelavond De Globe

HERVELD - Op donderdag 8 maart om 19.30 uur houdt filatelistenvereniging De Globe Zetten weer haar maandelijkse postzegelavond in zalencentrum De Hoendrik, Dorpsplein 22, Herveld.

Dat is weer een avondje gezellig snuffelen in postzegelboeken en er is een veiling met leuke zegels tegen een heel lage inzet. En prima gelegenheid dus om tegen een zacht prijsje de eigen verzameling weer wat uit te breiden. De bijeenkomsten van De Globe zijn natuurlijk ook een goede gelegenheid om in een gezellige sfeer de laatste nieuwtjes over postzegels uit te wisselen of dingen te weten te komen over verzamelingen of specifieke zegels.

Ondanks het misschien wat duffe imago is het verzamelen van postzegels een interessante hobby. Overal zijn weer nieuwe thematische zegels uitgekomen met afbeeldingen van planten, dieren, kunstvoorwerpen, et cetera. Noemt maar op! Afwisseling te over! Via De Globe kan men bovendien gebruik maken van de rondzenddienst, de nieuwtjesdienst en een internetveiling. Ook ontvangen leden het tijdschrift 'Filatelie'.

"Heeft u nog een verzameling of bent u op zoek naar een leuke hobby, kom eens langs. Belangstellenden zijn welkom. De toegang is gratis. Behoefte aan nadere informatie? Bel het secretariaat van De Globe Zetten: 026 4722637."