De kinderen met de hoogste opbrengst per groep laten het totaalbedrag zien.
De kinderen met de hoogste opbrengst per groep laten het totaalbedrag zien.

Hervormde school zet zich in voor stichting Stephanos

BETUWE - Hervormde school haalde 8818,98 euro op voor stichting Stephanos. Het doel van de actie was geld verdienen voor weeskinderen in Malawi, zodat deze kinderen voldoende eten krijgen en naar school kunnen of een plekje krijgen in het weeshuis van stichting Stehphanos.

Na een informatieronde over het doel van het project zijn de kinderen van De Hervormde School enthousiast aan de slag gegaan. De kleuterlokalen werden verbouwd tot een museum waar de kinderen hun zelfgemaakte kunstvoorwerp konden exposeren. Familieleden en belangstellenden konden een kaartje kopen en onder het genot van een kopje koffie en een stukje taart van de kunst genieten.

De groepen 3 en 4 zijn met kraskaarten de familie en bekenden langsgegaan en hebben op deze manier hun steentje bijgedragen. De groepen 5 tot en met 7 zijn met snoep en kerstkaarten langs de deuren gegaan en groep 8 heeft een sponsorloop gehouden. Heel bijzonder was dat Joel Hoogenboom uit groep 8 in zijn eentje liefst 1000 euro bij elkaar liep.

Dankzij de geweldige inzet van de kinderen en leerkrachten is er een totaalbedrag van 8818,98 euro verdiend voor stichting Stephanos. Een heel mooi bedrag waar veel weeskinderen mee geholpen kunnen worden. Iedereen die iets gegeven heeft, werd bedankt!