Afbeelding
Foto:

Nieuw in Betuwe: Coachingpraktijk Monique

RANDWIJK - Dit jaar is Coachingpraktijk Monique gestart in Randwijk. Eigenaresse Monique Visser vertelt waarom ze hiermee is begonnen en waarvoor u bij haar terecht kunt.

"Ik heb voor het coachvak gekozen omdat ik zelf als klant heb ervaren wat dit voor je kan betekenen. In 1-op-1 gesprekken krijg je praktische handvatten, waarmee je beter op jezelf leert te vertrouwen. Twijfel en piekergedachtes kun je makkelijker loslaten. Je ervaart dat je tot veel meer in staat bent dan jezelf ooit voor mogelijk hield", aldus een enthousiaste Monique.

Monique heeft in haar loopbaan verschillende dingen gedaan. Ze heeft 13 jaar klanten geadviseerd bij financiële vraagstukken, ze heeft 6 jaar lang mensen begeleid bij gezond eten en bewegen in haar eigen Bodystyling-studio en inmiddels ruim 7 jaar werkt ze in gemeenteland binnen het sociaal domein. Het verder helpen van anderen was altijd haar drijfveer.

Monique vervolgt: "In al die jaren heb ik gezien waar mensen van droomden, waar ze vonkjes van in hun ogen kregen. Ik zag ook waar ze zoal mee konden worstelen, wat hen tegen hield om hun doelen te bereiken. Bij het willen helpen van anderen bleek ik mezelf door de jaren heen vergeten te zijn en een burn-out volgde. Toen ben ik met een coach in aanraking gekomen. En dat bracht de ommekeer in hoe ik tegen situaties aan kijk en hiermee om ga. Ik leerde niet langer 'trucjes', maar leerde op een juiste manier te handelen. Ik handel nu altijd op een manier die bij míj past. En ik voel me er veel gelukkiger bij!"

De vraagstukken waar Monique u graag bij helpt, kunnen op allerlei gebieden liggen. Haar specialisme ligt op de gebieden zelfvertrouwen, communicatie, gewichtsafname en gezond eten. Monique is een door de St!R erkend coach.

Voor meer informatie ga naar de website of neem contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Telefoonnummer: 06 12086124; info@coachingpraktijkmonique.nl; www.coachingpraktijkmonique.nl. https://www.facebook.com/coachingpraktijkmonique; https://www.linkedin.com/company/coachingpraktijkmonique/