Foto: Indigo
Foto: Indigo

'Voluit Leven' in Lienden

LIENDEN - Dit voorjaar organiseert Indigo, in samenwerking met Welzijn Rivierstroom, een training ‘Voluit Leven’ met Mindfulness.

In de training ‘Voluit Leven’ gaat het er niet om uzelf te veranderen, maar om een andere kijk op uw leven te krijgen en bewuste keuzes te maken. Dit leert u door middel van Mindfulness-oefeningen. Daarnaast is het belangrijk een goede balans te vinden in het accepteren van dingen die u niet kan veranderen en te investeren in dingen die echt belangrijk voor u zijn en waar u wel invloed op heeft. Door de training te volgen krijgt u meer zicht op eigen patronen en hoe u met pijn en leed omgaat. In de training besteden we aandacht aan het observeren en accepteren wat er in u omgaat, minder te oordelen en milder te worden.

De training is bedoeld voor mensen die willen leren om te accepteren, te kiezen en actie te ondernemen. Deze training is ook geschikt voor mantelzorgers die (over)belast zijn en beter voor zichzelf willen zorgen naast de zorg voor de ander. De training bestaat uit acht bijeenkomsten op donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur ( 8 + 15 + 22 + 29 maart, 5 + 12 + 19 + 26 april) bij Welzijn Rivierstroom, Voorstraat 8 in Lienden.

Aan de cursus kunnen inwoners uit de gemeente Buren, Neder-Betuwe en West Maas en Waal deelnemen. De kosten bedragen 25 euro (cursusmateriaal). Voor meer informatie of aanmelding kan men een e-mail sturen naar info@welzijnrivierstroom.nl of bellen met 0344 602337. Aanmelden vóór 2 maart.