Afbeelding
Foto:

Zonnebloem Dodewaard: vier jubilarissen

DODEWAARD - Zonnebloem afdeling Dodewaard start 2018 met een jaarvergadering. Op die avond is met een natje en een droogje ook het nieuwe jaar gevierd. De jubilarissen Anke Hoogakker, Liesbeth Van Helvoirt, Tineke Holtman en Eugenie Carsjens hebben een speldje, oorkonde en een bloemetje gehad.

Alle vier dames waren bedankt voor hun positieve inzet als vrijwilliger bij de Zonnebloem de afgelopen tien jaar. Helaas is er ook afscheid genomen van bestuurslid Lidy Dilling, die gaat verhuizen. Het jaarprogramma staat weer vol met gezellige uitjes. De eerste activiteit is samen pannenkoeken eten bij pannenkoekenboerderij Aan de Linge in Hemmen. De Zonnebloem neemt haar deelnemers niet alleen mee uit met activiteiten, maar bezoekt deelnemers ook thuis voor wie er behoefte aan heeft.

Voor informatie over De Zonnebloem in Dodewaard kan men contact opnemen met Gerrit Weikamp: 0488 411966. Foto’s van de activiteiten zijn op facebook te zien: https://www.facebook.com/pages/zonnebloemdafdelingdodewaard.