Magna Voce en Ubi Caritas zingen in Heteren

HETEREN - Zondag 25 februari om 9.30 uur zingen de koren Ubi Caritas en Magna Voce gezamenlijk tijdens de viering in Heteren. Voorganger is pastor Victor Bulthuis.

Deze zondag is het de tweede zondag in de veertigdagentijd en heeft als thema 'Hier ben ik'. Het koor Ubi Caritas uit Heteren is een gemengd koor wat door het jaar heen de vieringen verzorgd van de geloofsgemeenschap OLV. Onbevlekt Ontvangen. Magna Voce is een gregoriaans koor dat de vieringen verzorgt in de parochie H. Maria Magdalena.

De koren verzorgen deze zondag gezamenlijk de gezangen omdat hun dirigent op deze dag hun middelpunt is in verband met voor haar een bijzondere viering deze dag. De eucharistieviering zal volgens de geldende zondagsritus worden gevierd en ook de gezangen zullen passen in deze veertigdagentijd. Beide koren hebben hun lied keus zodanig op elkaar afgestemd dat het een mooie viering wordt. De muzikale begeleiding zal worden verzorgd door Harry van Kempen uit Oosterhout en de heren Harry Wassenberg uit Heteren en Harry van Kempen uit Elst verzorgen een muzikaal intermezzo en het geheel staat onder leiding van dirigent Rita Branderhorst.