Afbeelding
Foto:

Het Gebroken Hartje bij De Batsers

ELST - Maandagavond 12 februari staat bij carnavalsvereniging De Batsers in het teken van liederen uit onze moerstaal. Deze avond wordt Het Wapen van Elst omgetoverd in een groot smartlappendecor.

Met medewerking van één van de oudste en misschien ook wel één van de beste smartlappenbands van Nederland, Het Gebroken Hartje, wordt menigeen getrakteerd op oer-Hollandse meezingers uit grootmoeders tijd. Klassiekers als 'Manuela', 'Je loog tegen mij' en 'Bloody Mary' passeren deze avond de revue.

Het Gebroken Hartje is niet onbekend in Elst. Diverse festiviteiten heeft het in het verleden met groot succes opgeluisterd. Zanger, entertainer en boegbeeld Arie Bombarie kent het klappen van de zweep, zingt als nooit tevoren en met zijn inmiddels doorleefde stem steekt hij grote artiesten van het levenslied moeiteloos naar de kroon. Met zijn liefde voor uit de kluiten gewassen ringen, maffe brillen en foute kleding, is hij een opvallende verschijning op de bühne. En dat alles in een tikkeltje ordinair, maar o zo lekker over-the-top-sfeertje.

Wie smartlappen zegt, zegt Het Gebroken Hartje. Smartlappen zoals ze ooit bedoeld zijn. Daarnaast betreedt deze avond ook zanger Dave Korteweg het podium. Met klassiekers van eigen bodem is een feest gegarandeerd! Aanvang is om 20.00 uur en de entree is natuurlijk gratis. Benieuwd naar ons volledige carnavalsprogramma? Kijk op www.batsers.nl.