Top-24 : Een aflevering om naar uit te kijken

OMMEREN/ ELST- De 38e aflevering van het befaamde Top-24 tafeltennis toernooi, georganiseerd door de Ommerense tafeltennisvereniging SER 80 op zaterdag 10 februari, wordt er één om naar uit te kijken. Vooraf wordt er al volop gespeculeerd over de eindoverwinnaar.

Vorig jaar werd Erwin te Boekhorst uit Deventer, net als het jaar daarvoor, winnaar. Dick van Ommeren, kampioen van SER 80, behaalde zilver. Lang stond de Liendenaar op de eerste plek. Een fout tegen een speler die een straatlengte achter hem eindigde kostte hem de eindzege. Te Boekhorst bleef koel. Ook toen er al een uur of zeven achter elkaar gespeeld was.

Bij Top-24 speelt namelijk iedereen tegen iedereen. Een slijtageslag. Omdat Erwin te Boekhorst niet mee kan doen dit jaar (hij kreeg een ernstig motorongeluk) is Van Ommeren één tegenstander van kaliber kwijt. Er blijven genoeg kanshebbers over. De 38e aflevering wordt gespeeld in de sporthal 't Beste Goed in Elst (utr). De leiding is in handen van Andre van Ingen van de organiserende vereniging. Aanvang 09.00 uur.