De FNV belastingservice actief in de gemeente

ANDELST - Met ruim 250.000 aangiftes per jaar is de FNV Belastingservice niet alleen de grootste belastingadviseur van Nederland, maar ook vermaard om de kwaliteit van deze dienstverlening.

Voor deze prestatie tekenen jaarlijks zo'n vijfduizend goed opgeleide FNV-leden en alle vrijwilligers, die in hun vrijetijd andere leden helpen met het invullen van hun aangiftebiljet. Ook in 2018 start de FNV weer deze ISO-gecertificeerde service. Op de donderdagen 8, 15 en 22 maart kunnen FNV leden hun aangiftebiljet gratis laten invullen. Gezien de grote belangstelling is het wel noodzakelijk om even een afspraak te maken.

Ook in 2018 start de FNV weer met deze ISO-gecertificeerde service. Ben je lid van de FNV en wil je het belastingformulier gratis in laten vullen, bel dan op 15, 16 februari van 18.30 tot 20.30 uur voor het maken van een afspraak. Dit kan ook via de mail op akmiddenbetuwe@fnvbouw.nl of FNVafdvabelasting@outlook.com. Coördinator FNV Belastingservice afd. Valburg: Henk Witink Nassaupark 18 in Andelst; 0488 451630; akmiddenbetuwe@fnvbouw.nl.