Heren BC Zetten kampioen

ZETTEN - De herenploeg van BC Zetten (Badminton Club) is kampioen geworden. In de laatste wedstrijd was een 6-2 overwinning op Arena in Rhenen voldoende voor de titel van Mannen eerste klasse van de afdeling.

De heren werden ongeslagen kampioen en moesten maar drie remises toestaan. Het team had een vaste kern, maar kende ook nogal wat invallers: Albert Getkate, Jan Jonkheid, Frans Verhees, Mark Mombarg, Kevin Groen, Christian Martini, Marco Deegens, Ton Binsbergen en Serge Tissen (competitieleider).

Albert Getkate kende wel een heel goed seizoen. Hij eindigde als tweede in het spelersklassement met maar liefst 25 overwinningen in 33 duels. Jan Jonkheid deed daar niet veel onder met slechts vier verliesbeurten in 27 wedstrijden. Mark Mombarg speelde weliswaar minder wedstrijden, maar het gemiddelde was bijzonder hoog: 16 winnende duels van 18 wedstrijden. De ploeg werd getraind door Ger Trouerbach en assistent-trainer Mandy Bieleman.

Bij BC Zetten kan zowel gepeeld als getraind worden. Ger Trouerbach traint zowel de competitiespelers als de recreanten. BC Zetten zoekt zowel jongeren in de basisschoolleeftijd (tussen 19.00 en 20.00 uur) als volwasssenen (20.00-22.00 uur). Vier keer gratis spelen, rackets zijn aanwezig. Info: www.bczetten.nl of 06 43274447.