Afbeelding
Foto:

Inzameling snuffelmarkt Vloedschuur Heteren

HETEREN – De activiteitencommissie van de Vloedschuurgemeente organiseert dit jaar een snuffelmarkt op zaterdag 21 april. Zij zijn daarom weer op zoek naar materiaal voor deze markt. Uw overbodig geworden, maar nog goed bruikbare spullen, kunnen worden ingeleverd op de zaterdagen 3 februari, 3 maart en 7 april.

Met de bijzondere weersomstandigheden van de afgelopen weken heeft u het voorjaar misschien al in het hoofd. De zolder, schuur en (boeken)kasten eens flink opruimen heeft u misschien al op de agenda staan? Gooi dan spullen die nog bruikbaar en schoon zijn niet weg, maar lever ze in voor de Snuffelmarkt ten bate van de instandhouding van de sfeervolle Vloedschuur in Heteren. Antiek, curiosa, speelgoed, boeken, lp’s, cd’s, dvd’s, glas- en aardewerk, porselein, manden, lampen en ander elektra worden graag in ontvangst genomen. Grote meubels, koelkasten, wasmachines en computers kunnen we helaas niet gebruiken. Maar kleine meubeltjes zijn welkom!

De activiteitencommissie is van 10.30 tot 12.00 uur in de hal naast de Landwinkel (Boltweg 1 in Heteren) aanwezig om de artikelen van u over te nemen. Daarna sorteren wij ze zo goed mogelijk uit zodat er bij de komende snuffelmarkt een overzichtelijk aanbod voor het publiek uitgestald is. Let wel: alleen op deze tijden kunnen de spullen worden gebracht!