De ZVO-ploeg voor de wedstrijd. (Foto: R. Willemse)
De ZVO-ploeg voor de wedstrijd. (Foto: R. Willemse)

ZVO actief in Zutphen

ELST - Acht wedstrijdzwemmers van de Zwemvereniging Overbetuwe (ZVO) hebben deelgenomen aan de derde Jeugd-Juniorenwedstrijd in Zutphen. Zij behaalden twee eerste plaatsen en verbeterden in totaal veertien persoonlijke records.

Bij zijn debuut op de 200m schoolslag verbeterde Sven Beemer zijn persoonlijke records op de 50m en 100m schoolslag. Verder verbeterde hij zich nog op de 100m vrij slag. Op beide afstanden werd hij tweede. Ook Roos Stoteler was deze middag goed voor drie persoonlijke verbeteringen. Op zowel de 50m rugslag als de 100m en 200m vrije slag zwom zij sneller dan voorheen. Sam Pollmann verbeterde zich zowel op de 50m vrije slag als op de 100m en 200m schoolslag. Op de laatste afstand eindigde Sam ook nog als eerste.

Rosalie van Hulst zwom op zwel de 400m wisselslag als de 100m vlinderslag naar een aanmerkelijk snellere tijd. Verder kwam zij nog uit op de 50m vlinderslag. Ook Isabelle van Rooijen was goed voor een verbetering van twee persoonlijke records op de 100m en 200m vrije slag. Zij startte ook nog op de 50m vlinderslag. Sanne Teunissen tikte op de 200m vrije slag twee seconden sneller aan dan voorheen. Verder deed zij nog mee op de 50m vlinderslag.

Stephan Willemse zwom op de 200m schoolslag naar een eerste plaats. Verder kwam hij nog uit op de 100m vrije slag. Iris de Meij werd tweede op de 100m rugslag en startte ook op de 400m wisselslag.