(Foto: Wolf Fotografie)
(Foto: Wolf Fotografie)

De Esdoorn in Elst

vereerd met bezoek

ELST - Samen met peuterspeelzaal De Notendop, De Sterreboom, Tante Kers en de onder- en middenbouw van de SLB groep werd er een start gemaakt van De Nationale Voorleesdagen. Alle kinderen en begeleiders kwamen in hun pyjama naar school om gezamenlijk te ontbijten.

Na het ontbijt las Annette van de Spek van Burgers Zoo levendig voor aan de kinderen, waarna de kinderen ook vragen aan haar stelde naar aanleiding van het verhaal. Het was een gezellige sfeervolle ochtend waarbij nog maar eens duidelijk werd hoe belangrijk en gezellig het voorlezen van een verhaal is.

Ssst! De tijger slaapt van Britta Teckentrup is verkozen tot Prentenboek van het Jaar 2018. Het prentenboek stond centraal tijdens deze ochtend van woensdag 24 januari. “Ssst! De tijger slaapt en de dieren willen haar niet wakker maken. Maar ze ligt wel vreselijk in de weg. Gelukkig heeft Kikker een idee: met een ballon zweven ze over de tijger heen. Daarbij kunnen ze wel wat hulp gebruiken… “ Met dank aan Albert Heijn Elst, die het ontbijt heeft gesponsord.