Lentebridgedrive in Heteren

HETEREN - Bridgeclub Rijnbridge Heteren houdt op zaterdag 17 maart de vierde Lentebridgedrive. De opbrengst zal ten goede komen aan de 'Kinderspeelweek Heteren'.

Deelname kost 20 euro per paar. De bridgedrive wordt gehouden in zalencentrum De Bongerd aan de Flessestraat 54 in Heteren. Zitting: 7 x 4 spellen Topintegraal, Inschrijving max. 48 paren, tot en met zondag 11 maart. Aanmelding: uitsluitend per e-mail aan: rijnbridgeheteren@gmail.com onder vermelding van uw namen, telefoonnummer en indien van toepassing uw lidnummer van de NBB. De aanmelding is pas definitief na betaling van het inschrijfgeld van 20 euro per paar, aan NL 66 RABO 0315 126 841 t.n.v. W.B.J. Jonkers, inzake Rijnbridge, onder vermelding van Lentedrive, en uw namen. De wedstrijdleiding is in handen van Bridgeclub Rijnbridge. Aanmelden aan de zaal vanaf 12.30 uur. Aanvang bridgedrive 13.30 uur. Prijsuitreiking circa 17.30 uur.

Welkom aan tafel

in Ons Dorpshuis

KESTEREN – Op initiatief van de Stichting Welzijnsactiviteiten Neder-Betuwe zijn op de tweede donderdag van de maand warme maaltijden in Ons Dorpshuis Nedereindsestraat 27A in Kesteren.

De eerstvolgende maaltijd is op donderdag 8 februari. De maaltijd wordt verzorgd door catering De Heerlijckheyt van José Dekker. Rond 12.00 uur gaan we aan tafel. Iedereen is van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen.

Zich aanmelden voor de maaltijd kan bij Toos Nieuwenhuis via 0488 482104 (of Adrie Roelofsen: 06 19703146) uiterlijk tot maandag 5 februari om 12.00 uur. Heeft iemand speciale dieetwensen, dan deze graag doorgeven bij de aanmelding. De gastvrouwen van de eettafel zijn Toos Nieuwenhuis, Adrie Roelofsen en Roely Scholtus. De maaltijd kost tien euro.

De maaltijden voor 'Welkom aan tafel' zijn tot de zomervakantie op 8 maart, 12 april, 17 mei en 14 juni.

Vrouwenochtend

in Ommeren

OMMEREN - In De Bron aan de Dr. Guepinlaan 26 in Ommeren wordt op woensdag 7 februari een Open Vrouwenochtend gehouden.

Deze ochtend spreekt Jolanda van Vugt over het thema 'Geliefde ongelovige'. De Open Vrouwenochtend is bedoeld voor alle vrouwen, ongeacht leeftijd of kerkelijke achtergrond, om van gedachte te wisselen, van elkaar te leren, elkaar te bemoedigen of gewoon te luisteren.
De bijeenkomst is van 9.30 tot 11.30 uur (koffie en thee vanaf 9.15 uur). De toegang is gratis, er is kinderoppas en een boekentafel.

De Open Vrouwenochtend wordt georganiseerd door de werkgroep 'Open vrouwenochtend gemeente Buren'. Deze werkgroep bestaat uit vrouwen vanuit verschillende kerkelijke gemeenten. Zij willen er aan meewerken dat vrouwen op een ongedwongen manier met elkaar in gesprek komen over allerlei levens- en geloofsvragen Info: Corrie Both corriebthuis@hotmail.com en Jeannette van Dorp 0344 603896.