Verwerkingscentrum bij aanvang. (Foto: L van veenendaal)
Verwerkingscentrum bij aanvang. (Foto: L van veenendaal)

Schoenendoos-actie in Ochten een succes

OCHTEN - De schoenendoosactie gehouden van 8 tot 15 januari in Ochten is een geweldig succes geworden.

De 'helpende handjes' zijn onmisbaar! Men is daarnaast iedereen dankbaar, die in de aanloop naar de actieperiode heeft geholpen bij het uitzoeken, opbouwen, klaarzetten van alle materialen, zodat er een mooi én werkbaar verwerkingscentrum van kon worden gemaakt. Dat geldt ook voor alle sponsoren!.

"In het verwerkingscentrum in Ochten hebben we het mooie aantal van 7.090 schoenendozen verzendklaar gemaakt. Met andere woorden: we hebben 7.090 kinderen blij kunnen maken! De landelijke actie verwacht dit jaar de 40.000 te overschrijden. Het waren lange dagen voor ons, maar we zijn met veel warmte gedragen door al jullie enthousiasme! Hiervoor zijn wij, Lobke, Conny en Arie jullie erg dankbaar!

Helaas beschikken wij niet, zoals de drie andere verwerkingscentra in NL (en één in België) over een vaste locatie waar we de actie kunnen draaien. Het oude Ali-pand waar we dit jaar gebruik van hebben mogen maken was super voor ons, maar we hebben natuurlijk niet de zekerheid dat deze volgend jaar nog te gebruiken is, omdat hij in de verkoop staat. Dus...weet jij een mooie plek van minimaal 250 m2, waar een vrachtwagen makkelijk kan laden & lossen, neem dan contact op met Lobke van Veenendaal (Lobkevanveenendaal@gmail.com of ) of Arie de Wit (wit01365@planet.nl). Meer informatie over de schoenendoosactie staat op www.actie4kids.nl en FB."