Foto: Ron, het kritische oog achter het bedrijf
Foto: Ron, het kritische oog achter het bedrijf Foto:

Gewoon ff anders

"Bij sommige restaurants krijg je kwaliteit, bij andere kwantiteit en hier krijg je allebei in overvloed inclusief een enorme snuf liefde." (Ingezonden door Jans Kersten; gast bij Gewoon ff Anders)

ELST - Dit is waar het nu juist bij ons om draait! Gewoon ff Anders, Bourgondisch genieten in de Overbetuwe. Nu zult u zich misschien afvragen waarom Bourgondisch? Een andere definitie van een Bourgondiër is levensgenieter en dat is waar Gewoon ff Anders voor staat "genieten van het leven onder het genot van gezelligheid, (h)eerlijk eten en drinken".

Wij serveren van verlaat ontbijt tot lunch en/of diner. FF loungen in combinatie met onze speciaalbieren of een van de door ons geselecteerde wijnen, het kan en mag allemaal. Vraag gerust FF naar de borrelkaart, op deze manier geniet u optimaal van dat momentje weg.

In onze keuken worden de gerechten op ambachtelijke en authentieke wijze bereid. Ons vlees komt van boeren welke hun dieren een dierwaardig bestaan geven, onze groenten worden dagelijks vers bereid, op deze manier komen smaken tot zijn recht en dat proeft u terug!

Als ondernemers hebben wij, met passie voor het vak, van zalencentrum tot (feest)café en van cafetaria tot restaurant gerund en nu onze pijlers uitgezet in Elst. Komt u gerust eens binnen en ervaar het verschil.

Wij zijn dagelijks geopend van 11.00 - 23.00 uur. Ook voor uw (bedrijfs)feest, familiereünie of partij kunt u bij ons terecht. Vraag naar de mogelijkheden. Met gastvrije groeten, Ron & Josette.

Gewoon ff Anders - Dorpsstraat 82b - Elst - 0481 769060 - www.gewoonffanders.nl.

Foto: Josette, de organisator