Afbeelding
Foto:

Muziek op Schoot, musical

en theaterlessen in De KiK

ELST - Muziekschool All Music start in de komende periode weer met een aantal cursussen. Kleuters van 4 tot 6 jaar kunnen mee gaan doen met de musicalcursus ´MiniKids´. Deze cursus start met een 'open les' op vrijdag 2 februari om 15:30 uur. In deze musicalcursus wordt er gezongen, gedanst en een verhaal uitgebeeld.

Het komend halfjaar is dat 'Tot de maan en terug'. Op zaterdag 3 februari is er om 12:00 uur een 'open les' van de MusicalKids. Deze groep gaat aan de slag met een musical waarvan het verhaal gebaseerd is Annie. De iets oudere kinderen (MusicalKlup 12-14 jaar) kunnen meedoen met de musical Nightfever 2018. Voor deze groep is er een 'open les' op 3 februari om 13:15 uur.

Voor de allerjongsten start op vrijdagochtend 13 januari de cursus van 'Muziek op Schoot'. De cursus, die de komende periode het thema 'winter' heeft, is bedoeld voor kinderen van 8 maanden tot 4 jaar, samen met hun papa, mama, opa of oma. Liedjes zingen en spelletjes doen samen met Beertje Tierelier zijn de belangrijkste ingrediënten van de bijeenkomsten.

Nieuw is de cursus TheaterKids. Docente Jasmijn Strookman gaat op de dinsdagmiddag cursisten de kneepjes van het acteurs-vak leren. Om 16:00 uur zijn de toneellessen voor kinderen van 7 tot 12 jaar (TheaterKids). Om 17:00 uur zijn de lessen voor jongeren van 12 tot 14 jaar (TheaterKlup). Gratis open lessen voor de theatergroepen op 23 en 30 januari. Meer informatie over All Music via www.muziekschoolallmusic.nl.