Interkerkelijke

ontmoetingsavond

ZETTEN – Op donderdagavond 25 januari verzorgt stichting De Schakel weer een interkerkelijke ontmoetingssamenkomst. Dr. Willem J. Ouweneel uit Huis ter Heide zal spreken over het onderwerp ‘Waakzaamheid in deze tijd’.

Dr. Ouweneel (1944) heeft in Zetten al vaker een lezing gehouden. Hij is onder het evangelische/orthodox-protestantse deel van Nederland een bekend publicist en spreker. Hij is afgestudeerd als bioloog en meervoudig gepromoveerd, namelijk in de biologie, theologie en de filosofie. Daarnaast heeft hij talloze (populair-)wetenschappelijke boeken op zijn naam staan.

Aanvang lezing: 20:00; zaal open vanaf 19:30; sluiting 22:00 uur. Er is een boekentafel aanwezig en een verkoopstand met Israëlproducten. De volgende ontmoetingsbijeenkomst is vastgesteld op woensdagochtend 18 april. Verdere informatie: www.deschakelzetten.nl.

Bingo in Hemmen

HEMMEN - Zaterdag 20 januari start dorpsvereniging Hemmen het nieuwe jaar met een bingo-avond in het dorpshuis De Oude Schhool.

Zoals gebruikelijk worden zes ronden en een superronde gespeeld. De aanvang is 20.00 uur.

Concert Kunst na Arbeid Ingen

INGEN - Op zondag 21 januari geeft harmonievereniging Kunst na Arbeid uit Ingen haar traditionele nieuwjaarsconcert. Het nieuwjaarsconcert begint om 14.30 uur en vindt ditmaal plaats in de N.H.-kerk van Ingen.

Het orkest zal deze middag een zeer gevarieerd programma ten gehore brengen en natuurlijk kan de beroemde Radetzky-mars van Johann Strauss hierbij niet ontbreken. Na de pauze is er een optreden van het leerlingenorkest van Kunst na Arbeid.

Sinds 14 november staat de vereniging onder leiding van hun nieuwe dirigent Maarten van de Kolk. Deze jonge en zeer enthousiaste dirigent heeft het stokje overgenomen en geeft leiding aan zowel het harmonieorkest als het leerlingenorkest. Het nieuwjaarsconcert begint om 14.30 uur en de toegang is gratis.

NAH Neder-Betuwe

NEDER-BETUWE - Welzijn Rivierstroom nodigt volwassen inwoners met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) uit om mee te gaan naar de ontmoetingsochtend van Pluryn in Tiel op maandag 29 januari.

Welzijn Rivierstroom komt regelmatig mensen met NAH tegen en weet dat sommigen ook graag andere mensen met NAH willen ontmoeten. De bijeenkomsten zijn gericht op het geven van informatie en het ontmoeten van elkaar. Welzijn Rivierstroom kent al enkele inwoners die meegaan, maar wil graag zoveel mogelijk mensen met NAH bereiken die hier behoefte aan hebben. Voor vervoer kan de eerste keer zeker worden gezorgd, mocht dat nodig zijn.

Deze bijeenkomst is in de ochtend, maar in de loop van het jaar zullen er ook avondontmoetingen zijn. Het NAH-Trefpunt vindt plaats op maandag 29 januari van 10.00-12.00 uur in Wijkcentrum Westroyen, Predikbroedersweg 14 in Tiel. Voor meer informatie over deze ochtend en om mee te gaan kunnen inwoners contact opnemen met Frederike Burgers op 06 22615246 (frederikeburgers@welzijnrivierstroom.nl).