Afbeelding
Foto:

Cursus 'Start met badminton!' bij BC Gova

REGIO - Medio februari begint de cursus badmintonnen voor beginners; voor mannen én vrouwen vanaf achttien jaar. Deze cursus duurt tien weken en na die tijd ben je in staat een behoorlijke partij te spelen. Je denkt vast dat badminton een ‘makkie’ is, maar het vergt veel uithoudingsvermogen, reactiesnelheid en samenspel.

In tien weken krijg je informatie over de spelregels, het materiaal en train je de verschillende slagen in het badminton. Ook verbeter je je conditie en je kracht. BC Gova kent veel nieuwe leden in sporthal De Laar West en dat leidde ertoe dat er een beginnerscursus is opgezet. Tot 25 januari kunnen mensen zich aanmelden en bij vier cursisten starten we. Je bent een beginner als je alleen op de camping of op de weg voor je huis een shuttle overslaat, maar de spelregels en de diverse technieken niet kent. Doordat je met een groep begint krijg je snel contact, is het niveauverschil klein en merk je dat je samen snel opklimt naar het spelen van een wedstrijd met elkaar, maar ook met de andere leden van de vereniging.

BC Gova is een gezellige badmintonvereniging waar je op alle niveaus kunt spelen. Dus als je het na de cursus leuk blijft vinden kun je meedoen aan trainingen om jezelf nog meer uit te dagen en je eventueel inschrijven voor competitie. Maar ook als recreant kom je zeker aan je trekken. "Ben je geïnteresseerd, wil je meer informatie over de kosten of wil je je aanmelden stuur dan snel een e-mail naar info@bcgova.nl."