Otto Gûnther kaartmarathon. Foto: Cor Drost
Otto Gûnther kaartmarathon. Foto: Cor Drost

Geslaagd Otto Gûnther-

kaartmarathondag

OPHEUSDEN - Uit diverse windstreken kwamen de deelnemers naar sportvereniging DFS voor de Otto Gûnther kaartmarathondag.

Tijdens de inschrijving stond er een heuse file van deelnemers om zich aan te melden. De vrijwilligers van DFS zorgden er voor dat het de aanwezige kaarters aan niets ontbrak. Er volgde een sportieve dag; voor de één een iets fanatiekere dag dan de ander, maar bovenaan stond de gezelligheid. Er was nog wel even tijd om de inwendige mens te voorzien van enkele broodjes met een heerlijke kom soep die was gesponseerd door Mimi Gûnther.

Maar kaarten stond die dag voorop; de organisatie zorgde ervoor dat dit ook gebeurde. De kaartdag vloog voorbij. Aan het eind van de kaarttoernooi waren er diverse deelnemers, die wilden doorkaarten en niet van stoppen wilden weten. Naast deze Otto Gûnther kaartmarathondag was er ook de jaarlijkse survival van DFS georganiseerd. Ze vulden elkaar aan deze dag, kaarten en de survival. Drukke dag die dankzij de vrijwilligers en de deelnemers tot een geslaagde dag werd gemaakt.

Jokeren kampioen 2018 - Corrie van Gelderen 158 punten, 2e Jannie van Walsem 182 punten, 3e Dinie de Rooder 186 punten. Klaverjassen kampioen 2018 - Gerrit Ursinus 13619 punten, 2e M. Mulder 13450 punten, 3e Wendy Hoofdakker 13288 punten, uiteindelijk was een ieder winnaar deze dag bij DFS.