Christian Martini (r) ontvangt de prijs uit handen van voorzitter Fred Eggink. Foto: Serge Tissen
Christian Martini (r) ontvangt de prijs uit handen van voorzitter Fred Eggink. Foto: Serge Tissen

Christian Martini

prolongeert titel BC Zetten

ZETTEN - Christian Martini heeft voor de tweede achtereenvolgende keer het traditionele eindejaarstoernooi van BC Zetten gewonnen.

Het zogenoemde Cold Turkey-toernooi tussen kerst en oud en nieuw wordt altijd in dubbels gespeeld. Na vijf enerverende rondes behaalde Martini weliswaar evenveel punten als Petra van Ulden, maar zijn puntensaldo gaf uiteindelijk de doorslag. Voor Van Ulden betekende de tweede plaats een grote verrassing, omdat ze nog maar een half jaar lid is. Saillant detail: Martini verbaasde vorig jaar ook al, omdat hij destijds ook nog maar een half jaar lid was. Inmiddels speelt hij al volop mee in het competitieteam.

Voor wie kennis wil maken met de mooie badmintonsport is er deze maand alle kans. BC Zetten heeft januari uitgeroepen tot badmintonmaand: iedereen kan op alle maandagen van die maand gratis komen spelen in De Wanmolen. Er kan zowel gepeeld als getraind worden onder leiding van Ger Trouerbach. Bestuursleden zijn aanwezig om nieuwe leden op te vangen. Op de eerste avond meldden zich al vier enthousiaste spelers. BC Zetten zoekt zowel jongeren in de basisschoolleeftijd (tussen 19.00 en 20.00 uur) als volwasssenen (20.00-22.00 uur). Rackets zijn aanwezig. Info: www.bczetten.nl of 06 43274447.