Eerdere editie van het Winterfeest. Foto: Watergoed
Eerdere editie van het Winterfeest. Foto: Watergoed

Winterfeest, Lungarno & Zano

REGIO - Op zaterdag 27 januari organiseert Watergoed een te gek feest. De hele locatie is in winterse sferen gehuld en vanaf 15:00 draaien diverse dj’s deephouse en soulful funky house.

De line-up bestaat uit Lungarno, Rob Spijker, Jeremy Juno en Men&Cherry. Allen hebben zij zich al vele malen succesvol bewezen. Begeleid door live muzikanten op saxofoon en piano en ook live danseressen belooft het een fantastische show te worden. Om 00:00 uur eindigt de laatste set. Kaarten kosten 17,50 in de voorverkoop. Meer informatie en het kopen van kaarten: www.watergoed.nl/live.

Back to the 80's, 90's en 00's

Driel Draait Door !

DRIEL - Op zaterdag 27 januari vindt weer het jaarlijkse Driel Draait Door feest plaats bij Zalencentrum Driessen aan de Kerkstraat in Driel. In samenwerking met Stichting DeSintKan Driel wordt dit feest georganiseerd. Driel Draait Door is inmiddels een begrip in Driel en staat garant voor sfeer, gezelligheid en het heeft een hoog swinggehalte.

Thema dit jaar is 'Back to the 80's, 90's en 00's', dus de voetjes van de vloer. Met medewerking van DJ Frank belooft dit een knalfeest worden. Toegangskaarten á vijf euro kunnen vooraf worden gekocht bij Bakkerij van Binsbergen en Zalencentrum Driessen aan de Kerkstraat. Op de avond zelf zijn de toegangskaarten te koop aan de kassa bij Driessen. Ook dan is de prijs vijf euro per persoon.
Het dansfeest begint om 21.00 en duurt tot 02.00 uur. De minimumleeftijd is 16 jaar.