Vrijwilligers verzorgen de kinderen in het ziekenhuis. Foto: uit archief Care4Tina
Vrijwilligers verzorgen de kinderen in het ziekenhuis. Foto: uit archief Care4Tina

Lustrum benefietbridgedrive voor Care4Tina

ELST - Stel je wordt geboren met een hazenlip, je woont in China en je ouders leggen je te vondeling. Hoe ziet je toekomst er dan uit? Care4Tina helpt kinderen in Xi'an (China) met een hazenlip en open gehemelte aan een operatie en zicht op een betere toekomst.

Het eerste lustrum van deze benefietbridgedrive is op 28 januari in het restaurant Lingezegen van Golfbaan Landgoed Welderen in Elst. Aanvang 14:00 uur, inloop vanaf 13:00 uur. De prijsuitreiking is rond 17:30 uur. Onder deskundige leiding Van Bridge Club Huissen en met medewerking van Bridgeclub Cooldown worden zes rondes van vier spellen gespeeld. Sponsors hebben voor mooie prijzen gezorgd. De opbrengst van de drive komt geheel ten goede aan Care4Tina.

Bridge je ook mee? Inschrijfgeld 25 euro per paar; maximaal 60 paren. Optioneel bij vooraanmelding: afsluiting met een gezellige maaltijd. De maaltijd, te betalen op de dag zelf, kost vijftien euro per persoon. Aanmelden kan via e-mail bridge4tina@gmail.com ovv:
- de namen van beide spelers + e-mailadres + speelsterkte op club/thuisbridger
- wel/geen deelname aan de maaltijd
- en overmaking van het inschrijfgeld van 25 euro op rekeningnummer: NL17 ABNA 0574 7596 89 tnv Care4Tina ovv: Benefietbridgedrive Welderen en de namen van beide spelers. Informatie: 026 3252479 / 06 17447783. Via WattsApp bereikbaar.

Care4Tina (www.care4tina.nl) is een onafhankelijke organisatie gebaseerd op vrijwilligers. Elk jaar organiseert Care4Tina een medische missie naar Xi'an (China) om kinderen die te vondeling gelegd zijn en een medische behandeling nodig hebben, te opereren.