Afbeelding
Foto:

Retraitedag in Ressen

RESSEN - Ook in het nieuwe jaar organiseert Pleisterplaats Ressen om de maand een Retraitedag. ‘Retraite’ betekent ‘terugtrekken’. Een dag zonder drukke agenda, mobiele telefoon en andere dingen die onze aandacht voortdurend vragen.

Tijd voor bezinning, verstilling en creativiteit in ruime zin. Het thema is ‘Vrede en gerechtigheid’. Dit jaar laten we ons inspireren door de Keltische spiritualiteit, waarin het ook altijd gaat om het gewone alledaagse bestaan en hoe je daarin verbonden met elkaar en met de schepping bewust en met aandacht vorm aan geeft. We staan stil bij de betekenis van innerlijke vrede, maar ook bij de vraag hoe je in deze tijd een ‘mens uit één stuk’ kunt zijn.

Gun jezelf deze waardevolle dag en geef je op! Op zaterdag 20 januari ben je welkom in de Kosterij, Kerkenhofstraat 4 in Ressen. Inloop vanaf 10:00 uur. Programma van 10:30 tot 16:00 uur. Lunchpakket en stevige schoenen zijn aanbevolen, voor koffie/thee en soep zorgen wij. De kosten bedragen 15 euro. Aanmelden bij Winny Eijbersen 06 14894540 of via pleisterplaatsressen@4-plek.nl.