Geluksverlangers is een voorstelling over 8 personages die op zoek zijn naar geluk.
Foto: René Coeleman/Toneelgroep Schuytgraaf
Geluksverlangers is een voorstelling over 8 personages die op zoek zijn naar geluk. Foto: René Coeleman/Toneelgroep Schuytgraaf

Toneelgroep Schuytgraaf

speelt: Geluksverlangers

ARNHEM - Op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 januari speelt toneelgroep Schuytgraaf de voorstelling 'Geluksverlangers' in de theaterzaal van het MFC Omnibus in Schuytgraaf.

Geluksverlangers is een voorstelling over acht personages die op zoek zijn naar geluk. Ieder van hen voelt een grote noodzaak om dat geluk te vinden. En daarom hebben ze onafhankelijk van elkaar besloten zich op te geven voor een weekend dat hen geluk zou gaan brengen. Vol verwachting gaan ze dit weekend in. Maar het loopt totaal anders dan verwacht. Het dreigt zelfs uit de hand te lopen. Wat brengt dit weekend hen uiteindelijk...

Wat is geluk? En waar word je eigenlijk gelukkig van? Kun je geluk behouden? Een voorstelling vol vragen en ontladingen, op zoek naar wat het is om je gelukkig te kunnen voelen en waarin je verrast wordt door het moment.

Toneelgroep Schuytgraaf is een enthousiast gezelschap dat op dit moment bestaat uit acht vrouwen. Regisseur, actrice en scriptschrijver Sabine van Boven woont, net als de meeste spelers, zelf in de wijk Schuytgraaf. Vijf jaar geleden is ze gestart met het geven van toneellessen in de wijk. Ze werkt graag vanuit improvisaties naar aanleiding van een thema. Naar aanleiding daarvan schrijft zij een tekst en die regisseert ze.

Geluksverlangers speelt op vrijdag 26 en zaterdag 27 januari om 20.00 uur en op zondag 28 januari om 15.00 uur in Theaterzaal MFC Omnibus, Pallas Atheneplein 2 in Arnhem. Reserveren kan op: toneelgroepschuytgraaf@gmail.com.