Afbeelding

Befaamd om advies, deskundigheid en ruime collectie

De persoonlijke benadering

van Baars Optiek...

ARNHEM – Bril of contactlenzen nodig? Kom dan naar Baars Optiek. Als geheel onafhankelijk opticien biedt Baars Optiek alle types glazen, monturen en lenzen. Geheel passend aan de eisen en wensen van de klant. Maar Baars Optiek biedt meer en kinderen zijn er VIP-klanten!

Baars Optiek koopt de brilglazen en producten zelf in. Als zelfstandig opticien kan de brillenwinkel bij alle leveranciers terecht. De klant krijgt zodoende de perfecte glazen of lenzen voor zijn of haar ogen. Wat monturen betreft is er een ruime collectie merken en stijlen. Voor jong en oud. Van betaalbaar tot exclusief.

En doordat Baars Optiek over een eigen slijperij beschikt, worden de glazen met 'meer gevoel' voor de klant ingeslepen. "Een klant is bij ons geen nummer. We weten voor wie we aan het werk zijn en welk gezicht erbij hoort! Dat geeft een prettig persoonlijk gevoel."

Baars Optiek biedt nog meer. Bij de keuze van een montuur kan de klant ook een afspraak maken met de kleurconsulente/visagiste. Zij vertelt alles over kleuren en vormen die het best bij het gezicht passen. En... er is een aparte kinderbrillenwinkel, waar de kinderen VIP-klanten zijn. "Als er een bril nodig is en uw kind slaagt in onze speciale kinderbrillenwinkel, mogen zij deze zelf onder leiding van iemand van het serviceteam maken."

Baars Optiek is gevestigd aan de rotonde op de Huissensestraat 60 nabij winkelcentrum Drieslag in Arnhem-Zuid. Telefoon 026 3234386; www.baarsoptiek.nl.