Afbeelding

Advocatenhuys Velperweg

Uw huisadvocaten aan de Velperweg

ARNHEM - Advocatenhuys Velperweg is een samenwerking van de advocaten Joris Joosten, Sonja Wouda-van Velzen en Michel IJsseldijk. Wouda en Joosten werkten al sinds 2009 samen, tot voor kort onder de naam Wouda & Joosten Advocatuur, gevestigd in Arnhem-Zuid.

Per 1 juni hebben zij de overstap naar 'Noord' gemaakt. Strafrecht specialist Michel IJsseldijk heeft zich per 1 november bij hen aangesloten. Vanuit een karakteristiek pand aan de Velperweg 78 (hoek Oude Velperweg) richten zij zich op particulieren en klein MKB. De specialisaties van het kantoor zijn het personen-/ en familierecht en erfrecht en strafrecht, maar ook voor jeugd-/ huur-/ arbeids-/ en algemeen civiele zaken kunt u bij Advocatenhuys Velperweg terecht!

Advocatenhuys Velperweg onderscheidt zich door de persoonlijke aanpak, waarbij deskundigheid en betrokkenheid vanzelfsprekend zijn. De naam 'Huys' is dan ook niet toevallig gekozen, en past bij het kantoor dat de advocaten willen vormen. Het is hun missie is om uw probleem te vertalen in juridisch haalbare doelen, zodat u uiteindelijk weer verder kunt met uw leven!

Advocatenhuys Velperweg, Velperweg 78, Arnhem; 026 3230030; www.advocatenhuys.nl.