Afbeelding

Visspecialist Arjen ging in zee met Gemeente Nieuws

'Als we in Hét Gemeente Nieuws staan,

krijgen we altijd positieve reacties'

ARNHEM – Zowel donderdags op de Geitenkamp als dinsdags en zaterdags op Rijkerswoerd heeft Visspecialist Heeren van de Zee inmiddels grote bekendheid opgebouwd. Natuurlijk dankzij de hoogwaardige kwaliteit en versheid van de vis, maar ook omdat zij hun specialiteiten met regelmaat onder de aandacht laten brengen in Hét Gemeente Nieuws.

Zaken doen zonder reclame te maken is net zoiets als knipogen in het donker; zelf weet je wel wat je doet, maar niemand ziet het... Arjen staat nu zo'n vierenhalf jaar aan het roer van Heeren van de Zee en koos er bewust voor om te adverteren in Hét Gemeente Nieuws. 'En dat werkt! Of we er nu met een advertentie in staan of met een redactioneel stukje met foto, we krijgen er altijd positieve reacties op. Ik heb hierdoor onze klantenkring echt zien groeien', aldus Arjen.

Ook de werkwijze van de medewerkers van Hét Gemeente Nieuws spreekt hem aan. Arjen: 'Net als in ons eigen team wordt er altijd gewerkt met een lach! De medewerkers hebben gevoel voor het werk dat ze doen en zorgen altijd voor een hoge klanttevredenheid. En dat is precies wat wij aan de kraam ook belangrijk vinden. Professionaliteit en kwaliteit maar óók gezelligheid, want dat gaat prima samen!' Het is duidelijk te merken dat Hét Gemeente Nieuws goed gelezen wordt, volgens Arjen. 'Soms staan klanten bij ons aan de kraam zelfs met de uitgeknipte advertentie van ons te wapperen.'

Kijkt u dus in deze krant, op www.heerenvandezee.nl of op Facebook en kom gezellig een visje happen aan de kraam.