Afbeelding

Thuis en op bedrijf voor optimale beveiliging

Camerasysteem door Ramar Communicatie & Security

ARNHEM – Je huis of bedrijfspand beveiligd door Ramar Communicatie & Security. Dat is een geruststellende gedachte. Dit gecertificeerd bedrijf heeft ruim tien jaar ervaring in het aanleggen en beheren van alarm- en camerasystemen. Eigenaar Marlon van Zeist is specialist in alarm-, camera- en zorgsystemen, evenals in home-automation.


In het kader van 'de week van de veiligheid' worden ondernemers en particulieren opgeroepen om te investeren in betere camerabewaking. In de praktijk blijkt dat bij vrijwel elke Nederlandse ondernemer een bewakingssysteem aanwezig is, maar dat het vaak onbruikbare beelden oplevert. Om zo de pakkans van criminelen te verhogen.

Iedereen kent de beelden van programma's als opsporing gezocht dat bij jezelf denk, hoe kan je in hemelsnaam iemand herkennen met zulke slechte beveiligingsbeelden! Helaas is dit van de dag nog steeds de realiteit. Zelf bij grote bedrijven, banken en woonhuizen zijn de bewakingsbeelden vaak nog van lage kwaliteit.

Ramar Communicatie & Security, Woodrow Wilsonstraat 3, Arnhem; 085 4019464; www.ramar-communicatie.nl; www.ramar-security.nl.