Afbeelding

Bereik je doel dankzij Rowin Enckhof Personal Training



Krijg het lichaam dat je wenst!

ARNHEM – Mensen helpen. Dat was van begin af aan het doel dat Personal Trainer Rowin Enckhof had. 'Als ik mensen kan helpen om zich gezond en fit te voelen, dan geeft mij dat enorm veel voldoening', aldus Rowin. Dat doel heeft hij al vaak bereikt. Heb jij jouw doel ook al bereikt?

Wil je afvallen, strakker in je vel zitten, spiermassa opbouwen en/of meer zelfvertrouwen krijgen? Rowin Enckhof PT helpt je je doel te bereiken en te behouden. Hierbij zul je van A tot Z begeleid worden. Het team van Rowin Enckhof PT bestaat uit enthousiaste professionals op het gebied van kracht- en conditietraining, fysiotherapie, mindcoaching, voeding en gedrag. Je kunt er terecht voor groepstrainingen, small group training, begeleid sporten en nog persoonlijker zijn natuurlijk de één op één trainingen.

'Het begint met een realistisch doel. Wij helpen je door de trainingen langzaam op te bouwen zodat het ook vol te houden is. Je kunt ervoor kiezen om altijd begeleid te worden door dezelfde trainer en omdat je op afspraak komt trainen zijn wij voor jou die bekende stok achter de deur', aldus Rowin. Ook met de Gelrepas ben je van harte welkom om begeleid te komen trainen. Nog meer motivatie nodig? Kijk op www.rowinpt.com en op Facebook of kom langs aan de Mercatorweg 65 of aan de Kromwijkplaats 4 in Arnhem.