Afbeelding

Fiets Totaal Elden geeft iedereen een gratis fietswinterbeurt

ELDEN/ARNHEM – Tijdens de verbouwing heeft eigenaar Tom Jansen mensen moeten teleurstellen. Omdat de verbouwing tegen zat, moest hij hierdoor noodgedwongen een aantal dagen langer zijn winkel en werkplaats sluiten. Dit wil hij graag goedmaken en biedt daarom iedereen een gratis winterbeurt voor uw fiets. U leest het goed, geheel kosteloos!

Gratis winterbeurt. Uw fiets wordt gecontroleerd op de remmen, ketting, versnelling en verlichting en indien nodig worden de remmen, ketting en versnellingen afgesteld. Dit is exclusief vervangen, slijtage of kapotte onderdelen, Normaal kost een winterbeurt 66 euro en wordt nu geheel gratis aangeboden. "Het enige wat u zelf hoeft te doen is een afspraak te maken, de rest doen wij." De gratis winterbeurt is geldig tot en met 30 december 2017

Naast de winterbeurt biedt Tom een Fiets Centraal Zorgplan aan. "Mijn klanten hebben dan de zekerheid nooit teveel te betalen. Er is een Fiets Centraal Zorgplan Brons, Zilver en Goud. Voor het Zorgplan Zilver van 60 euro per jaar wordt het meest gekozen. Binnen dat Zorgplan valt een gratis jaarlijkse grote onderhoudsbeurt en het afstellen van remmen, ketting en versnellingen mag u in dat jaar zelfs onbeperkt gratis laten doen! Daarnaast zijn de tarieven voor kleine reparaties vooraf bij u bekend.!' Benieuwd of het Fiets Centraal Zorgplan iets voor u is? Kijk dan op www.fietstotaalelden.nl of kom even langs.

Totaal Elden is van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Klapstraat 45A, Elden; 026 3831832 of 0613326772; www.fietstotaalelden.nl. Ook te volgen via facebookpagina: Fiets Totaal Elden.