Afbeelding

Nieuw bij Caroline huid- en nagelverzorging

WOW Brows wenkbrauwen-styling

ARNHEM - Perfect gestylde wenkbrauwen zijn hot. Op tv en in de bladen zien we tegenwoordig dat alle vrouwen prachtige gestylede en gekleurde wenkbrauwen dragen en dit is nu ook voor u weggelegd. Bij Caroline huid- en nagelverzorging kunt u terecht voor de zogenoemde 'WOW brows'.

WOW brows maken van elke look een eyecatcher. Ze vormen het gezicht, geven structuur en weerspiegelen elke persoonlijke stijl. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van het benadrukken van uw natuurlijke model tot een zeer uitgesproken elegante look. Ook is iedere gewenste kleur mogelijk van blond tot grijs, bruin of zwart.

Het stylen en modelleren van wenkbrauwen is een specialistisch en perfectionistisch werkje en daarvoor bent u bij Caroline aan het juiste adres. Jarenlange ervaring in het vormen en stylen van wenkbrauwen heeft zij in huis. Ook als u niet meer zoveel haartjes heeft, kunnen we uw wenkbrauwen een prachtige uitstraling geven. Is het met modelleren en verven niet meer mogelijk dan is eventueel permanente make-up een zeer goed alternatief. Dit zal altijd in overleg met u bekeken worden. Belt u gerust voor informatie of loop even binnen.


Caroline huid- en nagelverzorging is gevestigd in Arnhem-zuid aan de Graslaan 77; 026 3216585.