Afbeelding

Bestel uw heerlijke en ambachtelijke kerst-ijstaarten bij 't Pleyn

ELDEN/ARNHEM – Buitengewoon van kwaliteit, buitengewoon lekker zijn de kerst ijstaarten van 't Pleyn. Naar aanleiding van de vele overweldigende reacties van vorig jaar heeft eigenaar Jan Mark Stienissen weer díe kerst-ijstaarten kunnen inkopen. Verwen uw gasten tijdens kerst met de overheerlijke en ambachtelijke ijstaarten van 't Pleyn.

De kerst-ijstaarten zijn in vijf verschillende smaken tot 12 december te bestellen. Zo kunt u kiezen uit: aardbeien (sorbet); hazelnootschuim; cookies ciambella grisbi (citroencake); zoute caramel; voor slechts 19,95 euro per taart. De ijstaarten dienen vooraf besteld te worden (tot 12 december), en te worden opgehaald vanaf 22 tot en met 24 december.

Naast overheerlijke kerst-ijstaarten bent u ook welkom voor een gewoon een kop koffie. Gewoon? Nee, bij 't Pleyn in Elden is het een kopje buitengewoon. Buitengewoon van kwaliteit, buitengewoon lekker. Een kopje koffie van Peeze, vergezeld van een huisgebakken koekje en een glaasje likeur met slagroom. En altijd met passie geserveerd. Net als de high tea, de drank en wijn.

Van maandag tot zaterdag serveren wij lunch van 11.30 tot 14.30 uur, naast de kaart is er steeds ook iets verrassends met vaak producten uit de eigen streek. En wat te denken van de befaamde borrelplanken, met een heerlijk glaasje genieten in onze intieme zithoek.'t Pleyn is ook ideaal voor een besloten feestje.

't Pleyn, Rijksweg West 45, Arnhem; 026 3828034; www.tpleyn.nl.