Afbeelding

Bij Shoeby draait alles om jou

ARNHEM - Je krijgt persoonlijk advies van jouw personal shopper om die stoere, casual of chique outfit te vinden. Iedere dag staat het team van Shopmanager Priscilla klaar om jou van top tot teen te stylen!

Shoeby heeft altijd de nieuwste fashion voor een vriendelijke prijs. Het dameslabel Eksept vind je exclusief bij Shoeby. Voor de kids zijn er de eigen labels: Jill voor de meiden en Mitch voor de jongens. De heren shoppen het eigen label Refill. Style je outfit af met de leukste accessoires en maak je look compleet met een paar toffe schoenen. Ontdek ook de heerlijke Eksept cosmeticalijn, met onder andere bad- en doucheproducten. Leuk om (jezelf) cadeau te doen!

Activiteiten
Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd in de winkel. Van exclusieve VIP-avonden met make-overs, hapjes en drankjes tot de tofste kinderfeestjes. De kids mogen zelf hun outfit samenstellen, hun nagels versieren, een modeshow lopen, de jarige krijgt een cadeautje en er staan lekkere hapjes en drankjes voor ze klaar. Word je al nieuwsgierig? Stap gewoon een keertje binnen, bijvoorbeeld tijdens onze koopzondag op 24 december en informeer naar de mogelijkheden.

Shoeby Arnhem, Elderveldplein 10, Winkelcentrum Elderhof, Arnhem; 026 3831557; www.shoeby.nl.