Afbeelding

Ralva Autoshop voor echt vuurwerk

ELDEN/ARNHEM - Ralva Autoshop is al heel lang het adres voor het mooiste en vooral veiligste vuurwerk van Arnhem. "Naast onze vertrouwde vuurwerklijn van GBV-Weco kunt u dit jaar ook Duits vuurwerk bestellen tegen Duitse prijzen!", vertelt eigenaar Ralph van Aken trots.

Omdat de vuurwerkconsument meer naar Duitsland toe trekt in verband met de lage prijzen heeft onze leverancier speciaal voor deze doelgroep een mooie Duitse vuurwerklijn ontwikkeld, zodat men niet meer naar Duitsland hoeft! Zo koopt u al een Magic Pearl, sierpot/cake met achtenveertig schoten voor maar twee euro of wat dacht u van het familie pakket voor slechts acht euro.


Bestellen
En wilt u zien wat u koopt…? Kijk dan ook op de site, waar van veel cakes, en potten een filmpje staat, zodat u gemakkelijk uw keuze kunt maken.
Niet van tevoren willen bestellen…? Kom dan tijdens de losse verkoop naar de winkel, waar u uw vuurwerk direct kunt uitzoeken en mee kunt nemen. Vanaf week 51 zal er ook een vuurwerkfolder met bestellijst huis-aan-huis worden verspreid, en voor wie niet wachten wil, de folder ligt nu al in de winkel...! De losse vuurwerkverkoop begint 28, 29 en 30 december.

Let op: Landelijk mag er op 31december geen vuurwerk verkocht worden!

Ralva Autoshop Elden; Het Kerkpad 10, Arnhem (Elden); 026 3814641, www.devuurwerkwinkel.nl/Ralva en www.exportvuurwerk.nl/ralva.nl.