Afbeelding

Passieflora bestaat al meer dan één jaar

ARNHEM/VELP – "Ons tweede filiaal Passieflora bestaat al meer dan één jaar", vertelt Jeffrey Sprinkhuizen ook bekend van het filiaal Passiebloem in Velp trots. "Met twee filialen kunnen wij beter op de wensen van onze klanten inspelen. Zo kunnen we véél groter inkopen, daardoor kunnen we onze klanten leveren wat we beloven."

De beide winkels hebben een ruim assortiment bloemwerk, rouwarrangementen, bruidswerk, boeketten, accessoires aardewerk, glaswerk en decoratie. Daarnaast is er een assortiment aan snijbloemen en potplanten. Naast advies geven denken zij ook graag met de klant mee, maar niet alleen Jeffrey en vrouw Denise, maar ook de vaste gezichten Annerieke, Ilse en Yvette van de winkel in Arnhem.

Haal de kerst in huis
Vanaf heden is kerstbomenverkoop weer van start gegaan. De soorten bomen die zij verkopen zijn de Nordmann, Conica, Omorika, Glauca. De kerstbomen zijn er in diverse maten met of zonder kluit verkrijgbaar. De kerstbomen komen van een kerstboomkwekerij van Nederlandse bodem. Ook worden de bomen ingepakt, zodat uw auto schoon blijft. Ook staat er in de winkels zelfgemaakte en sfeervolle kerstbloemstukken en natuurlijk de Amaryllis, die warmte brengt tijdens de koude dagen.

Passieflora; Groningensingel 957 Arnhem, 026 3212418
Passiebloem; IJsselstraat 32a Velp, 026 3622006

Bloemen bestellen doet u snel en eenvoudig bij www.depassiebloem.com (Onderdeel van Topbloemen.nl).