Afbeelding

Badkamervoordeelshop.nl Arnhem breidt uit met honderden tegels

ARNHEM - Al negen jaar biedt badkamervoordeelshop.nl met winkels en online voordelige badkamers aan. De volgende stap is gezet, de uitbreiding naar honderden nieuwe tegels. Voor zowel badkamers als woonkamers.

De vestiging in Arnhem heeft een primeur binnen onze organisatie. Een interactief computerscherm laat u de gehele collectie tegels van de groothandel zien in een fotorealistische weergave. Op het scherm wordt een gehele tegelwand gepresenteerd. Van elke tegel is een sample aanwezig in de shop. "Een tegel wil je zien, voelen en ervaren."

Honderden nieuwe tegels worden gepresenteerd in de winkel. Natuursteen-look tegels, beton-look tegels maar zeker ook een uitgebreide tegels met hout-look print. Deze laatste groep tegels wordt tegenwoordig erg vaak toegepast in woonkamers. Ook om het feit dat deze tegels goed te combineren zijn met vloerverwarming. Ruim zeventig verschillende houtlook tegels zijn opgesteld in de shop. Verder zijn er ook tegels in grote formaten. 75x75, 80x80 en zelfs 90x90cm tegels zijn er volop. De trend geeft steeds grotere tegels aan. Hier is de keuze ook erg uitgebreid bij badkamervoordeelshop.nl.

De showroom in Arnhem is zes dagen per week geopend met een koopavond op vrijdag. Wilt u direct een tekening en offerte laten maken, dan wordt geadviseerd een afspraak te maken. Dan is de tijd voor u gereserveerd.

Badkamervoordeelshop.nl Arnhem, Vlamoven 17, Arnhem; 026 3823379; arnhem@badkamervoordeelshop.nl.