Inloopavond voor hulp bij schulden

ARNHEM - "Ons team van vrijwilligers staat voor u klaar om u te helpen met het inventariseren van uw problemen op financieƩl gebied of op het gebied van uitkeringen subsidies et cetera."

"Onze insteek is beter voorkomen dan genezen en wij doen er alles aan om u uit de WSNP te houden tenzij het niet anders kan, dan begeleiden wij u snel en zonder wachttijden naar de planbureaus van gemeentes.

Wacht dus niet en kom in actie. Wij helpen u direct waar mogelijk, meestal de volgende dag al beginnen wij met het benaderen van uw crediteuren. Noteer dus direct de volgend data's of knip dit bericht uit of geef het aan uw bekenden of familie die in de problemen zitten en geen uitweg zien."

Boerderij De Kroon is de locatie aan de Randweg 1 in Elderveld, net voorbij de woonboulevard (parkeren achter de Jumbo). Data voor dit jaar: 3 oktober, 7 november en 12 december van 19.00 tot 21.00 uur. De koffie staat klaar .

Voor meer info bel Ton op 026 3798368 tussen 12.00 en 21.00 uur, 7 dagen per week of kijk even op www.stichting-sbbo.nl.