Afbeelding
Foto:

Start met hardlopen bij Ciko'66

ARNHEM - De Arnhemse Atletiekvereniging Ciko'66 start op woensdagavond 20 september met een cursus voor de beginnende hardloper onder de noemer 'Ik Loop'.

In 2x 10 weken werk je aan de basis voor succesvol hardlopen. Je leert er over de techniek van het lopen en werkt aan je loopconditie. Met je medecursisten ervaar je het plezier van samen leren lopen. Deze cursus is ook geschikt voor lopers die uit een blessure traject komen.
Als je wilt gaan hardlopen is dit een prima manier. De cursus is uitstekend geschikt voor mensen die niets of nauwelijks iets aan de loopsport hebben gedaan. In 2x 10 weken kun je op een verantwoorde manier werken aan een goede basisconditie. Ook als je na een blessure weer wilt gaan lopen is deze cursus een uitstekende manier om er weer helemaal in te komen. In de eerste 10 weken bouw je je conditie uit naar 20 minuten hardlopen. In die tijd leer je van alles over warming-up en cooling-down, kijken we naar je loopstijl en zullen we waar nodig tips geven om die stijl te verbeteren.

De trainingen worden gegeven op woensdagavond van 19:00 tot 20:00/20:30 uur door enthousiaste gediplomeerde trainers en worden gegeven op de atletiekbaan van Sportcentrum Valkenhuizen aan de Beukenlaan 15 in Arnhem. Zowel de beginners- als de vervolgcursus omvat 10 trainingen. Voor een 10-rittenkaart betaal je 39,95 euro en ontvang je een loopschema en een gratis kop koffie of thee na afloop van elke training in onze gezellige kantine. Voor opgave en inlichtingen kun je contact met ons opnemen via ikloop@ciko66.nl of kijk op ciko66.nl/ikloop.