Afbeelding
Foto:

Drie avonden over: 'Wat kan ik doen tegen verzuring?'

OOSTERBEEK – Verzuring: het meten van verzuring, de oorzaken, gevolgen en het ontzuren. Dat is het thema van een drietal bijeenkomsten van MMV met als spreker therapeut Bas ten Velde van Praktijk Sai en de OHM Academy uit Arnhem.

1e avond: Wat is verzuring? Meten van verzuring op diverse manieren. 2e avond: De rol van voeding. 3e avond: De emotionele kant, en de rol van de ademhaling.

De drie bijeenkomsten zijn ook los van elkaar te bezoeken. De eerste bijeenkomst is op dinsdagavond 26 september, de volgende op 24 oktober, en de laatste op 21 november van 20.00 tot 22.00 uur. De zaal is open om 19.30 uur. Locatie: “Felixoord”, Vegetarisch Zorgcentrum, Ommerhofslaan 35 in Oosterbeek. Verzuring is een term uit de natuurgeneeskunde en gaat over een veranderde pH (zuurder worden) van het lichaam. Dit gaat samen met een opstapeling van afvalstoffen in het lichaam. Hiervoor is veel wetenschappelijke en medische onderbouwing. Vandaar dat de natuurgeneeskunde en ook de Moermantherapie verzuring tracht tegen te gaan.

De bijeenkomsten zijn voor iedereen toegankelijk. De kosten zijn 8,50 euro per bijeenkomst (MMV-leden betalen 6 euro). Opgave vooraf noodzakelijk via cb@mmv of telefoon 0347 346955 (ma-do van 9.00-14.00 uur). Meer informatie staat op www.mmv.nl en www.ontzurenontslakken.nl.