Afbeelding

12,5 jaar Volta51 wonen in Zevenaar:

'Wij zijn jarig dus wij trakteren!'

ZEVENAAR - Volta51 wonen op de meubelboulevard in Zevenaar is al weer 12,5 jaar een naam voor topkwaliteit designmeubelen. Nadat de winkel in 2005 begon werd het al snel geconfronteerd met de crisis. Toch is de winkel in de afgelopen jaren gestaag verder gegroeid en zit het inmiddels in een fraai pand op de meubelboulevard.

Op 9 en 10 september viert Volta51 wonen haar 12,5 jarig jubileum met een event in de winkel op de meubelboulevard in Zevenaar. In de winkel van Volta51 wonen kunt u, onder het genot van een drankje, kennis nemen van de nieuwste modellen van Rolf Benz en deSede. Van deze merken zijn tevens adviseurs aanwezig om u te informeren over het modellenprogramma.

Daarnaast zijn ook de bedrijven Terlouw Jaguar Landrover uit Oosterhout met de actuele modellen van Jaguar en Bender hifi uit Arnhem met topklasse audio oplossingen in en bij de winkel aanwezig. Zij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

"Wij nodigen u van harte uit om tijdens het event, in een ongedwongen sfeer, een kijkje te komen nemen en u te laten informeren over de collecties van Volta51 wonen, Terlouw Jaguar Landrover en Bender hifi."

Volta51 wonen is gevestigd op de meubelboulevard aan de Edisonstraat 56f in Zevenaar.