Afbeelding

Drukkerij Gerritsen krijgt er een copyshop bij: Copyshop Malburgen

ARNHEM - Kopiëren, printen, scripties uitdraaien en inbinden, visitekaartjes ter plekke zelf ontwerpen en afdrukken… het kan allemaal aan de Akkerwindestraat bij Copyshop Malburgen. Johnny en Hennie Gerritsen hebben natuurlijk hun sporen ruim verdiend in de wijk met hun jarenlange drukkerij-activiteiten. Die gaan ze nu verder uitbreiden met dit nieuwe Copyshop-aanbod.

Ze blijven uiteraard ook het vertrouwde drukwerk verzorgen. Denk aan geboortekaartjes, trouwkaarten en condoleancekaartjes, kranten, brochures en bijvoorbeeld kalenders, maar ook posters in allerlei formaten, banners in allerlei maten en bijvoorbeeld bedrukt textiel. Heb je 's avonds een feestje en wil je een paar speciale T-shirts meenemen? Als je 's ochtends komt, kun je ze diezelfde dag alweer ophalen. Leuk voor een vrijgezellenavond, als ludiek verjaardagscadeau of voor het kampioensfeest van de voetbalkids.

Johnny: "Vanaf nu kunnen mensen dus – behalve voor het vertrouwde drukwerk - ook bij ons terecht voor copyshop-opdrachten. Vaak denken ze dat we alleen voor grote bulkopdrachten zijn, maar ook voor kleine aantallen is iedereen welkom. We zorgen dat er twee computers bij ons komen staan, waarop mensen zelf hun werk kunnen maken. Dat kunnen ze vervolgens dan meteen laten afdrukken, inbinden, noem maar op. Er is koffie of thee, ruimte genoeg en het is bij ons altijd gezellig; ideaal!" kleurkopie a4 enkelzijdig 50 cent en dubbelzijdig 85 cent en voor a3 betaal je enkelzijdig 75 cent en voor dubbelzijdig 1,25 cent en bij grotere aantallen prijs op aanvraag.

Copyshop Malburgen; Akkerwindestraat 33, 6832 CS in Arnhem; 026 321 9700. www.drukkerijgerritsen.nl.