Afbeelding

Inspiring Concepts

maakt interieurdromen waar!

ARNHEM - Je bent al een tijdje op zoek naar een leuke plek om te wonen. En dan vind je jouw droomhuis. Maar wat nu? Dit is het moment om al je stoute woondromen waar te maken. Maar wat zijn die? Waar ga je beginnen en hoe pak je een en ander aan? Tijd om hulp in te roepen van Kitty van Balveren van Inspiring Concepts. Zij helptje met het vertalen en vormgeven van je woonwensen naar een inspirerend en verrassend ontwerp.

Voordelen interieurontwerper. In een vroeg stadium een interieurontwerper inschakelen voorkomt halve oplossingen en kostbare aanpassingen achteraf. Het belangrijkste is wellicht dat je ideeën krijgt voorgelegd waar je zelf nooit op was gekomen, of waarvan je dacht dat ze niet haalbaar waren. 'Mijn ervaring is eigenlijk dat alles mogelijk is, maar ook afhankelijk is van budget', zegt Kitty. Een interieurontwerper helpt je bij het doorhakken van knopen en het maken van keuzes. Een goed plan gaat heel veel jaren mee en is de investering meer dan waard.

Door middel van gesprekken vorm ik ideeën en in samenspraak met jou breng ik deze ideeën tot leven in een inspirerend en verrassend ontwerp!

Ook het optimale uit jouw huis halen? Maak een afspraak met Kitty van Balveren van Inspiring Concepts (mobiel 06 29232316) www.inspiringconcepts.nl.