Afbeelding

Al meer dan vijf jaar actief in Arnhem

Gratis coaching voor vrouwen door Bep & Fatima

ARNHEM - Bep & Fatima - gratis coaching voor vrouwen met een minimuminkomen bestaat ruim 5 jaar. Het gaat goed, we zijn daar trots op. Onze klanten zijn blij met de coaching die ze van ons krijgen. En wij zijn blij dat we onze vakkennis en -kunde ten dienste kunnen stellen van vrouwen die dit anders niet hadden kunnen betalen.

Vragen van onze klanten zijn bijvoorbeeld: "leer me netwerken", "hoe word ik zekerder van mezelf?", "hoe breng ik orde aan in de chaos van mijn leven", "ik wil weer gaan werken maar hoe ga ik dat doen met mijn kinderen en alle andere dingen die ook moeten", "ik ben gehandicapt geraakt, hoe geef ik vorm aan mijn leven", "scheiden of niet scheiden: help mij om een goed besluit te nemen", "ik laat me leven door anderen en dat wil ik niet meer", "ik heb lange tijd een uitkering en denk dat ik niets meer kan: waar liggen mijn capaciteiten?" en nog vele andere.

Wil je weten of Bep & Fatima iets voor jou kan betekenen? Kijk dan op onze website www.bepenfatima.weebly.com of bel/app
06 53438598 of 06 21593590. We maken gebruik van een coachingsruimte in Akker71, Akkerwindestraat 71 in Malburgen.