Afbeelding

Bosvelt en Zonen is al sinds jaar en dag de Arnhemse ontstoppingsdienst

ARNHEM – Het Arnhemse ontstoppingsbedrijf maakt gebruik van innovatieve ontstoppingsmethoden zoals hogedruk of spiraalveren. Bij een riool-verstopping heeft u vaak weinig aan een standaard-ontstopper. Schakel daarom bij een verstopping de kennis en expertise in van een ervaren ontstoppingsbedrijf als Bosvelt en Zonen B.V. met zowel waterdruk als verenmachines lossen wij de verstoppingsproblemen op en zorgen voor schone rioleringen. Wacht bij een verstopping niet te lang: het kan door de druk leiden tot scheuren, lekkages stank en wateroverlast.

Bosvelt en Zonen is reeds vanaf 1994 in het bezit van het Komo procescertificaat sc-530 en saneert asbest uitsluitend volgens deze wettelijke norm. U bent bij Bosvelt en Zonen aan het juiste adres voor het veilig en professioneel saneren van asbest.

Zonnepanelen reinigen
Sinds kort is het bedrijf uitgebreid met zonnepanelen reiniging. Het is belangrijk om regelmatig uw zonnepanelen te reinigen, hierdoor kunt u meer rendement uit uw zonnepanelen voor uw woning of bedrijfspand halen.

Wat doet Bosvelt en Zonen nog meer? Dienstverlening in totaal onderhoud, schoorsteenvegen, dakgoot reinigen en plaagdierbestrijding. Bij Bosvelt en zonen kunt u rekenen op duidelijke en transparante afspraken met concurrerende prijzen. Daarnaast werken zij volgens een betrouwbare planning en een vaste contactpersoon die eerlijk en betrouwbaar persoonlijk advies geeft.


Bosvelt en Zonen; Grondelstraat 46; 6833 DV Arnhem; 026 3214477; www.bosveltenzonen.nl.