Afbeelding
Foto:

Sfeeracties tijdens Europese

thuiswedstrijden van Vitesse

ARNHEM - Ook dit seizoen zal VIVO 1982 weer fantastische sfeeracties gaan verzorgen tijdens de thuiswedstrijden van Vitesse in de Europa League. Om dit te kunnen realiseren worden alle Vitesse supporters opgeroepen een donatie te doen onder de noemer: 'Doneer voor Europese sfeer'.

Het doel is om 3000 euro op te halen. Middels de bekende barometer op de facebook pagina van VIVO 1892 houdt VIVO iedereen op de hoogte.

"Jaren hebben we hier als Vitesse supporters naar uitgekeken. Vitesse weer Europa in en dat drie keer uit en drie keer thuis! Velen supporters hebben de vluchten naar Rome en Nice al geboekt, kortom iedereen is zich aan het voorbereiden op een paar prachtige maanden die we met zijn allen de rest van ons leven niet meer zullen vergeten. Hoogste tijd dus voor sfeeracties!

Waar we vorig jaar met sponsorinkomsten, bijdragen van de club en de collecte voor de finale in de Kuip onze sfeeracties hebben kunnen financieren, vragen we nu weer alle Vitesse supporters om hulp om de sfeeracties mogelijk te maken. Donaties kunnen worden overgemaakt op de rekening van Stichting VIVO 1892 NL94 INGB 0006 8581 68."