Informatiebijeenkomst start leesgroep geschiedenis

ARNHEM - Mooie boeken lezen, daarover inspirerende gesprekken voeren en nieuwe mensen ontmoeten? Op donderdag 28 september om 19.00 uur is er in de bibliotheek Arnhem (in de Rozet) een informatiebijeenkomst over de start van een leesgroep geschiedenis.

De bijeenkomst is een initiatief van de landelijke organisatie Senia, samen met de bibliotheek. Leesgroepen geschiedenis maken een keuze uit een gevarieerde boekenlijst, opgesteld door historici. De lijst bevat boeken over historische thema's, van de vroege oudheid tot de hedendaagse geschiedenis. De leesgroep komt 6 à 7 keer per jaar bij elkaar. De boeken worden besproken aan de hand van leeswijzers met discussievragen die het gesprek in de leesgroep houvast bieden. Meer informatie over de werkwijze is te vinden op www.senia.nl.

Belangstellenden zijn welkom op 28 september om 19.00 uur in de bibliotheek Arnhem (in de Rozet) aan de Kortestraat 16.
De bijeenkomst is gratis en vrijblijvend. Na een informatief gedeelte worden er praktische afspraken gemaakt met mensen die in de nieuwe leesgroep willen stappen.

Aanmelden (niet verplicht) bij de bibliotheek Arnhem, telefoonnummer 026 3543111, of bij Stichting Senia, via mail info@senia.nl.